HU EN DE IT
Hotel bemutatása

 

 

 

Nyugalom szigete a viharsarokban: Fenyves Wellness Hotel ***

 

Békéscsaba kertvárosi részében, egyedülálló természeti környezetben helyezkedik el a Fenyves Wellness Hotel***.

\"\"

 A családias hangulatú szálloda széles körű szolgáltatásokkal várja Kedves Vendégeit. 

A szálloda egy több hektáros erdővel övezett területen fekszik, melyet egyik oldalról a városon keresztül folyó Élővíz csatorna határol - Békéscsabán sok helybeli egyszerűen „Körösnek”, vagy „Körös-csatornaként” emlegeti, mivel jelentős részén az egykori Fehér-Körös holtágában halad. Az erdő faállományának meghatározó részét fenyőfélék alkotják, innen a Hotel elnevezése. A türelmes szemlélődő nem ritkán szembetalálja magát a fák között ( időnként a parkolóban ) vidáman ugrándozó mókusokkal, illetve főként télen, mikor hó fedi a tájat előmerészkedik a közelben élő őzcsalád. Nagy szeretettel várjuk Önöket, legyen szó akár wellness pihenésről, kikapcsolódásról, valamely családi, baráti rendezvényről, látogatásról, továbbá konferencián, továbbképzésen, meetingen, tréningen való részvételről, üzleti találkozóról, vagy ha csak utazása egyik állomásaként érinti városunkat.

 

Szállodánkban minden feltétel biztosított a nyugodt pihenésre, többnapos feltöltődésre, aktív turisztikai kalandozások szervezésére, különböző típusú rendezvények lebonyolítására. A korábban különálló épületként üzemelő FENYVES HOTEL*** , valamint FENYVES HOTEL RETRO*** az új WELLNESS részleg kialakításával összeépítésre került, lehetővé téve, hogy vendégeink mindkét szállodai részből, az épület elhagyása nélkül tudják elérni mind a wellness, mind az étterem szolgáltatásait, illetve rendezvénytermeink jelentős részét.

\"\"

\"\"\"\"

   Fenyves Hotel ***                       Fenyves Hotel *** és az új közös főbejárat                   Fenyves Hotel Retro ***

 

A Fenyves Hotel *** mellett, különálló épületként áll a nagyobb létszámú rendezvények lebonyolításának helyszíneként szolgáló Garzon Hotel ***.

  \"\"             \"\"

        

 

 A Hotel megközelítése:
Budapest, Szeged, Debrecen felől az elkerülő úton a Lukoil benzinkútnál lévő körforgalom első kijáratánál kell kihajtani, majd a CBA Raktáráruház előtt balra kanyarodni a Körte sorra, melyről szintén balra a Lencsési út felé kell fordulni. Ezen szakasz végén a Magyar utca kezdetén ismét balra, majd 300 métert haladva érhető el a szálloda.
 
Gyula felől ( 12 km-re, négysávos úttal összekötve ) érkezve a Lukoil benzinkútnál lévő körforgalom harmadik kijáratánál kell kihajtani, majd a CBA Raktáráruház előtt balra kanyarodni a Körte sorra, melyről szintén balra a Lencsési út felé kell fordulni. Ezen szakasz végén a Magyar utca kezdetén ismét balra, majd 300 métert haladva érhető el a szálloda.
 

 

GPS berendezést használók az alábbi koordinátákat beírva a szálloda parkolójába érkeznek: szélesség 46.6673° É, hosszúság 21.1337° K. Amennyiben a készülék nem alkalmas koordinátákra való keresésre, akkor a Magyar utcát kell beírni, majd a cél elérésekor még balra kell fordulni, s innen 300 métert haladva érhető el a szálloda.

 

Vasúton, vagy távolsági autóbusszal érkező vendégeink helyi járatú autóbusszal ( \"7\", \"17\", \"17G\", \"17V\" ) is megközelithetik a szállodát.
  
    

5600 Békéscsaba, Ifjúsági tábor 1701. hrsz.

 

Telefon/Fax: +36 (66) 457-377, +36 (66) 456-126

 

E-mail: info@fenyveshotel.hu  

POI, vagy érdekes helyek: Fenyves Hotel Békéscsaba
GPS koordináták: szélesség 46.6673° É, hosszúság 21.1337° K
 
 

 

 

  \"\"
\"\" 
\"Dél-Alföldi
http://www.darfu.hu
 
 
 
 
 
 
  
  

  

Projekt neve: A békéscsabai Fenyves Hotel szolgáltatásainak minőségi és mennyiségi fejlesztése korszerű wellness részleg kialakításával
A projekt keretében létrejött a korábbi két épület összekötése, korszerű vendégfogadó tér kialakításával, elkészült továbbá egy minden igényt kielégítő wellness részleg, mely felnőtt és gyermek medencét, infra- és finn szaunát, pezsgőfürdőt, masszázs helyiséget, valamint mozgáskorlátozott vendégek kiszolgálására is alkalmas mosdót és öltözőt tartalmaz.
Kedvezményezett: Garzon Szálló Kft., 5600 Békéscsaba, Ifjúsági tábor 1701. hrsz.
Telefon: +36-66-456-126
E-mail: info@fenyveshotel.hu
Közreműködő szervezet: DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.,6726 Szeged, Közép fasor 1-3.
Telefon: +36-62-561-920
E-mail: ugyfelszolgalat@darfu.hu